2010. április 1., csütörtök

Tojásos sült rizs

Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 10 perc

Hozzávalók (4 főre): 2 evőkanál földimogyoró olaj, 3 tojás (felverve), 50 g főtt baby rák, 50 g fagyasztott borsó, 400 g főtt jázmin rizs, 1-2 evőkanál világos szójaszósz, 1 evőkanál szezámolaj, fehér bors

Elkészítés:
1. Melegítsünk wokot és öntsük bele a mogyoróolajat. Öntsük bele a felvert tojásokat és hagyjuk 1-2 percig, majd forgassuk körbe a wok oldalán, keverjük át, törjük össze egy kicsit, majd szedjük tányérra.
2. Tegyük a wokba a rákot és a borsót és süssük át 1 percig. Adjuk hozzá a rizst és jól keverjük át, hogy a rizsszemek szétessenek.
3. Tegyük vissza a tojást a wokba, fűszerezzük szójaszósszal, szezámolajjal és fehér borssal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...